Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Onze Diensten

_
20210112_164749_capture

Inspectie speeltoestellen

_

Om kinderen veilig te kunnen laten spelen, is het belangrijk de veiligheid van speeltoestellen, sportzalen en speelgelegenheden te waarborgen. Hiervoor is een periodieke inspectie vereist. Na deze inspectie stellen wij een overzichtelijk inspectierapport, en eventueel ook een logboek, samen. Hierin zijn alle inspectiedata, gebreken en reparaties terug te vinden.

photo-1595193130607-124181dda31b

Keuring speeltoestellen

_

De periodieke inspectie wordt in de volksmond ook wel een keuring genoemd, echter is dit niet hetzelfde. Er is dus een verschil tussen een inspectie en een keuring. Wij inspecteren speeltoestellen, vandaar dat wij dit woord aanhouden.

inspectie speeltoestellen

Reparatie en onderhoud speeltoestellen

_

Reparaties zullen worden verzorgd nadat bij de inspectie gebreken zijn ondervonden of als een toestel heeft geleden aan vandalisme. Dit wordt uitgevoerd door onze gediplomeerde inspecteurs. Goed onderhoud aan speeltoestellen voorkomt onveilige situaties voor kinderen. Ook zorgt het voor een nette uitstraling van uw speelterrein.

photo-1528559811539-b7ba8ccccda2

Plaatsen speeltoestellen

_

Het plaatsen van speeltoestellen moet veilig gedaan worden. Naast het speeltoestel dient er ook een veilige omgeving te zijn. Het valgebied moet geen obstakels bevatten en de ondergrond moet voldoende valdemping bevatten. Bij KS Speeltoestellen zijn we perfect op de hoogte van alles wat nodig is om een veilige speelplaats te creëren voor kinderen.