Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Onze Diensten

_
20210112_164749_capture

Inspectie speeltoestellen

_

Om kinderen veilig te kunnen laten spelen, is het belangrijk de veiligheid van speeltoestellen, sportzalen en speelgelegenheden te waarborgen. Hiervoor is een periodieke inspectie vereist. Na deze inspectie stellen wij een overzichtelijk inspectierapport op, maken een digitaal logboek aan en nemen het beheer hiervan uit handen. Hierin zijn alle inspectiedata, gebreken en reparaties terug te vinden.

photo-1595193130607-124181dda31b

Keuring speeltoestellen

_

De periodieke inspectie wordt in de volksmond ook wel een keuring genoemd, echter is dit niet hetzelfde. Er is dus een verschil tussen een inspectie en een keuring. Wij inspecteren speeltoestellen, vandaar dat wij dit woord aanhouden.

inspectie speeltoestellen

Reparatie en onderhoud speeltoestellen

_

Na onze periodieke inspecties kunnen wij gebreken vaststellen. Onze ervaren monteurs kunnen deze problemen voor u aanpakken door reparaties uit te voeren. Het onderhoud van speeltoestellen is essentieel om onveilige situaties voor kinderen te voorkomen en om uw speelterrein er netjes uit te laten zien. Wij staan klaar om uw speelomgeving veilig en aantrekkelijk te houden!

photo-1528559811539-b7ba8ccccda2

Plaatsing speeltoestellen

_

Het plaatsen van speeltoestellen moet veilig gedaan worden. Naast het speeltoestel dient er ook een veilige omgeving te zijn. Het valgebied moet geen obstakels bevatten en de ondergrond moet voldoende valdemping bevatten. Bij KS Speeltoestellen zijn we perfect op de hoogte van alles wat nodig is om een veilige speelplaats te creëren voor kinderen.