over ks service

Waarom kiezen voor ons?

Waarom KS Speeltoestellen?

_

Het team van KS Speeltoestellen bestaat uit gediplomeerde veiligheidsinspecteurs en monteurs met jarenlange ervaring. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

94%

Beoordeeld met een 9,4

100%

20+ jaar ervaring

100%

Veiligheidsnormen NEN-1176 en NEN-1177

100%

SVS-gediplomeerde veiligheidsinspecteurs ⭐️⭐️

Over ons bedrjif

Over KS Speeltoestellen!

_

Welkom bij KS-speeltoestellen! Wij streven naar optimale veiligheid en plezier op elke speelplek. Ons toegewijde team van experts voert inspecties en reparaties uit om ervoor te zorgen dat speeltoestellen niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, maar ook een bron van vreugde en avontuur blijven voor kinderen van alle leeftijden.

 

Met jarenlange ervaring in de sector hebben we een reputatie opgebouwd voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid. Onze professionals passen de nieuwste technieken en richtlijnen toe om de integriteit van elk speeltoestel te waarborgen. Of het nu gaat om gemeenten, scholen, kinderdagverblijven of andere organisaties, wij bieden professionele diensten aan om een veilige speelomgeving te garanderen.

 

Onze missie is eenvoudig maar essentieel: elk kind heeft het recht om veilig te spelen en te ontdekken. Daarom gaan we met passie en toewijding aan het werk, om ervoor te zorgen dat speelplekken overal een bron van vreugde blijven voor kinderen en gemeenschappen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen helpen om uw speeltoestellen in topconditie te houden!

ad en roland ks service

Meer dan 20 jaar ervaring 

Specialist in speeltoestellen

_
20+Jaren ervaring
150+Tevreden klanten
1000+Projecten afgerond

Tevreden klanten

Onze recensies

_
UITSTEKEND
3 recensies op
bart oerlemans
bart oerlemans
2017-05-21
Zoals de naam al zegt: Service!
Erik Termeer
Erik Termeer
2014-06-21
Hallo Sinds 2 jaar laten wij onze speeltoestellen inspecteren en onderhouden door KS service. Wij zijn zeer goed te spreken over de geboden services en het proffesioneel advies. Een maatschappelijk verantwoordelijke ondernemer. Erik Termeer, groepsaccommodatie/ leer-werk boerderij de Looz Corswarem Hoeve, Heeswijk-Dinther
richard bosch
richard bosch
2014-06-12
Beste, 2 jaar geleden nieuwe speel toestellen in gebruik genomen die door de firma K.S.service en onderhoud geplaats zijn Middels deze Review wil ik laten weten dat wij daar zeer tevreden mee zijn . Ook de keuring en het onderhoud word goed en optijd uitgevoerd . Ook de mensen die het komen plaatsen zijn vertrouwd en vakkundig . Dus hier schrijft een absoluut tevreden klant . Namens Bestuur voetbalclub Avesteyn Richard Bosch

Vraag nu een offerte aan