over ks service

Waarom kiezen voor ons?

Waarom KS Speeltoestellen?

_

Het team van KS Speeltoestellen bestaat uit gediplomeerde veiligheidsinspecteurs met jarenlange ervaring. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

94%

Beoordeeld met een 9,4

100%

20+ jaar ervaring

100%

Veiligheidsnormen NEN-1176 en NEN-1177

100%

SVS-gediplomeerde veiligheidsinspecteurs ⭐️⭐️

Over ons bedrjif

Over KS Speeltoestellen!

_

Welkom bij KS Speeltoestellen. Ad Kapteijns is ruim 10 jaar geleden begonnen met zijn hobby uit te voeren als inspecteur op het gebied van speeltoestellen. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig team met allemaal SVS gecertificeerde inspecteurs. Het is onze missie om kinderen veilig en meer te laten spelen. Want (buiten) spelen is gezond en het moet ook veilig zijn.

Omdat spelen voor kinderen gelijk staat aan ontwikkelen, vinden wij van KS Speeltoestellen het belangrijk dat kinderen veilig kunnen spelen. Om kinderen veilig te laten spelen, voeren wij vakkundige inspecties (keuringen) en reparaties aan speeltoestellen uit. Wij nemen daarom graag de inspectie (keuring) en reparatie van uw speeltoestellen, sportzalen en speelgelegenheden op ons. Wilt u hierover meer weten of wilt u extra informatie over onze andere diensten? Neem dan vooral contact met ons op..

ad en roland ks service

Meer dan 20 jaar ervaring 

Specialist in speeltoestellen

_
20+Jaren ervaring
150+Tevreden klanten
1000+Projecten afgerond

Tevreden klanten

Onze recensies

_
UITSTEKEND
3 recensies op
bart oerlemans
bart oerlemans
2017-05-21
Zoals de naam al zegt: Service!
Erik Termeer
Erik Termeer
2014-06-21
Hallo Sinds 2 jaar laten wij onze speeltoestellen inspecteren en onderhouden door KS service. Wij zijn zeer goed te spreken over de geboden services en het proffesioneel advies. Een maatschappelijk verantwoordelijke ondernemer. Erik Termeer, groepsaccommodatie/ leer-werk boerderij de Looz Corswarem Hoeve, Heeswijk-Dinther
richard bosch
richard bosch
2014-06-12
Beste, 2 jaar geleden nieuwe speel toestellen in gebruik genomen die door de firma K.S.service en onderhoud geplaats zijn Middels deze Review wil ik laten weten dat wij daar zeer tevreden mee zijn . Ook de keuring en het onderhoud word goed en optijd uitgevoerd . Ook de mensen die het komen plaatsen zijn vertrouwd en vakkundig . Dus hier schrijft een absoluut tevreden klant . Namens Bestuur voetbalclub Avesteyn Richard Bosch

Vraag nu een gratis offerte aan