Full 1
KS Speeltoestellen
KS Speeltoestellen
KS Speeltoestellen

Reparatie en onderhoud

Full 1

Werkwijze

2. Afspraak inplannen

3. Uitvoer reparatie en/of onderhoud

4. Onderhoudsrapport

5. Digitaal logboek

Reparatie en onderhoud speeltoestellen

Voor reparatie en onderhoud van speeltoestellen ben je bij KS Speeltoestellen aan het juiste adres. Door goed onderhoud en tijdige reparaties kunnen de speeltoestellen weer jaren mee. Onze erkende reparateurs weten precies hoe zij vakkundig en snel de speeltoestellen weer speelklaar kunnen krijgen.

Reparatie van speeltoestellen

Speeltoestellen staan in de meeste gevallen buiten en hebben dus te maken met veel risicofactoren waardoor reparatie van de speeltoestellen ooit nodig is. Een belangrijke factor is het weer, door verschillende weersinvloeden kan een speeltoestel op den duur schade oplopen. Daarnaast is er natuurlijk zoals bij elk toestel of apparaat sprake van slijtage. Speeltoestellen kunnen op den duur last krijgen van slijtage, zeker als het niet goed onderhouden wordt. Helaas krijgen speeltoestellen ook wel eens te maken met vandalisme. Speeltuinen zijn jammer genoeg een geliefde plek bij vandalen. Bij vandalisme proberen wij altijd zo snel mogelijk ter plekke te zijn om direct te helpen.

Door al deze oorzaken kan het dus zijn dat de speeltoestellen niet meer voldoen aan de veiligheidseisen zoals beschreven in de WAS (Warenwet besluit Attractie- en Speeltoestellen). Nadat KS Speeltoestellen is langs geweest voor reparatie bent u ervan verzekerd dat het weer voldoet aan alle veiligheidseisen en -normen zoals genoemd in NEN-EN 1176 en NEN-EN 1177.

Veelvoorkomende reparaties
  • Reinigen van speeltoestellen en/of ondergrond
  • Vervangen van bepaalde versleten en kapotte onderdelen in de speeltoestellen (bijv. zitjes op de schommel en handvaten).
  • Repareren van verschillende versleten onderdelen (bijv. kettingen en touwen).
  • Herstellen van de val dempende ondergrond
Onderhoud van speeltoestellen

Voorkomen is beter dan genezen. Vandaar dat tijdig onderhoud er vaak voor zorgt dat de kosten beperkt blijven. Reparaties zullen hierdoor niet vaak voorkomen als alle speeltoestellen goed worden onderhouden. Onderhoud aan speeltoestellen wordt ook wel inspectie of in de volksmond ‘keuring’ genoemd.  De frequentie van het onderhoud hangt af van verschillende factoren zoals gebruiksfrequentie en soorten toestellen. Wilt u kinderen veilig laten spelen en besparen op kosten? Neem dan gerust eens contact op met KS Speeltoestellen voor een onderhoudsvoorstel.

KS Speeltoestellen staat garant voor goede service

Onze inspecteurs blijven zich continue bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van speeltoestellen. Zo bent u verzekerd van veilige speeltoestellen. Naast onze reparaties en onderhoud denken wij graag met u mee voor een meerjarenplan. Denk hierbij aan de kosten en benodigdheden voor de komende jaren om zeker te zijn van veilige speeltoestellen.

Over KS Speeltoestellen

_

Om kinderen zorgeloos te laten spelen is het van belang dat zij dit veilig kunnen doen. KS Speeltoestellen draagt zorg voor het veilig stellen van uw speelgelegenheid. Dit doen wij door vakkundig inspecties en reparaties uit te voeren. Veilig spelen is prioriteit voor KS Speeltoestellen.

Waarom kiezen voor KS Speeltoestellen?

_

Waarom is KS Speeltoestellen de juiste keuze voor uw speeltoestellen? Onderstaand zetten wij onze bedrijfskenmerken op een rijtje.

  • Beoordeeld met een 9,4Klanten beoordelen ons met een 9,4!
  • 20+ jaar ervaringOns team bestaat uit ervaren vakmannen
  • VeiligheidsnormenWij voldoen aan de WAS (Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen)
  • Gediplomeerde SVS inspecteursSVS-gediplomeerde veiligheidsinspecteurs
  • Inspectie, reparatie & onderhoudVoor alles rondom uw speeltoestellen
  • Uitstekende serviceWij staan bekend om onze klantgerichte service
over ons

Tevreden klanten

Onze recensies

_
UITSTEKEND
3 recensies op
bart oerlemans
bart oerlemans
2017-05-21
Zoals de naam al zegt: Service!
Erik Termeer
Erik Termeer
2014-06-21
Hallo Sinds 2 jaar laten wij onze speeltoestellen inspecteren en onderhouden door KS service. Wij zijn zeer goed te spreken over de geboden services en het proffesioneel advies. Een maatschappelijk verantwoordelijke ondernemer. Erik Termeer, groepsaccommodatie/ leer-werk boerderij de Looz Corswarem Hoeve, Heeswijk-Dinther
richard bosch
richard bosch
2014-06-12
Beste, 2 jaar geleden nieuwe speel toestellen in gebruik genomen die door de firma K.S.service en onderhoud geplaats zijn Middels deze Review wil ik laten weten dat wij daar zeer tevreden mee zijn . Ook de keuring en het onderhoud word goed en optijd uitgevoerd . Ook de mensen die het komen plaatsen zijn vertrouwd en vakkundig . Dus hier schrijft een absoluut tevreden klant . Namens Bestuur voetbalclub Avesteyn Richard Bosch

Vraag nu een gratis offerte aan