Full 1
KS Speeltoestellen
KS Speeltoestellen
KS Speeltoestellen

Keuren speeltoestellen

Full 1

Keuring speeltoestellen

Inspectie wordt in de volksmond vaak keuring genoemd. Feitelijk gezien wordt bij een keuring een officieel certificaat afgegeven voor een speeltoestel. Dit is dus eenmalig. Hierna vindt een jaarlijkse inspectie plaats. Er zit een verschil tussen inspecteren en keuren. Hier geven wij graag uitleg over. Voor de eenmalige keuring dient u bij een AKI (Aangewezen Keuringsinstelling) te zijn. Bent u op zoek naar een instelling voor de jaarlijkse inspectie? Dan kunt u gerust verder lezen en contact opnemen met KS Speeltoestellen.

Wat zijn de veiligheidseisen van speeltoestellen?

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) kijkt toe op het veiligheidsbeleid van alle speeltoestellen in Nederland. Volgens Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen (WAS artikel 14 en 15) moeten speeltoestellen in de (semi-)openbare ruimtes veilig zijn. Als beheerder van de speeltoestellen bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van deze speeltoestellen.

Inspectie door KS Speeltoestellen

KS Speeltoestellen is een inspectiebureau met SVS-gecertificeerde inspecteurs. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies waar we op moeten letten. Wij werken aan de hand van de Europese normen NEN-EN 1176 en NEN-EN 1177. Met ruim 100 tevreden klanten die ons gemiddeld beoordelen met een 9,4 bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een compleet logboek en houden zo de inspectie en het onderhoud van uw speeltoestellen optimaal.

Over KS Speeltoestellen

_

Om kinderen zorgeloos te laten spelen is het van belang dat zij dit veilig kunnen doen. KS Speeltoestellen draagt zorg voor het veilig stellen van uw speelgelegenheid. Dit doen wij door vakkundig inspecties en reparaties uit te voeren. Veilig spelen is prioriteit voor KS Speeltoestellen.

Waarom kiezen voor KS Speeltoestellen?

_

Waarom is KS Speeltoestellen de juiste keuze voor uw speeltoestellen? Onderstaand zetten wij onze bedrijfskenmerken op een rijtje.

  • Beoordeeld met een 9,4Klanten beoordelen ons met een 9,4!
  • 20+ jaar ervaringOns team bestaat uit ervaren vakmannen
  • VeiligheidsnormenWij voldoen aan de WAS (Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen)
  • Gediplomeerde SVS inspecteursSVS-gediplomeerde veiligheidsinspecteurs
  • Inspectie, reparatie & onderhoudVoor alles rondom uw speeltoestellen
  • Uitstekende serviceWij staan bekend om onze klantgerichte service
over ons

Tevreden klanten

Onze recensies

_
UITSTEKEND
3 recensies op
bart oerlemans
bart oerlemans
2017-05-21
Zoals de naam al zegt: Service!
Erik Termeer
Erik Termeer
2014-06-21
Hallo Sinds 2 jaar laten wij onze speeltoestellen inspecteren en onderhouden door KS service. Wij zijn zeer goed te spreken over de geboden services en het proffesioneel advies. Een maatschappelijk verantwoordelijke ondernemer. Erik Termeer, groepsaccommodatie/ leer-werk boerderij de Looz Corswarem Hoeve, Heeswijk-Dinther
richard bosch
richard bosch
2014-06-12
Beste, 2 jaar geleden nieuwe speel toestellen in gebruik genomen die door de firma K.S.service en onderhoud geplaats zijn Middels deze Review wil ik laten weten dat wij daar zeer tevreden mee zijn . Ook de keuring en het onderhoud word goed en optijd uitgevoerd . Ook de mensen die het komen plaatsen zijn vertrouwd en vakkundig . Dus hier schrijft een absoluut tevreden klant . Namens Bestuur voetbalclub Avesteyn Richard Bosch

Vraag nu een gratis offerte aan